Yurtdışı Eğitim Etiketleri

6 Mart 2012 Salı

Yurtdışında Sertifika Programları ve Avantajları

Yurtdışında Sertifika Programları özel bir alanda daha yoğun eğitim almanızı sağlayan yurtdışı eğitim programlarıdır. MBA programına alternatif olabilen yurtdışında sertifika programı daha ekonomik olmasından dolayı da çok ilgi görüyor. Yurtdışında sertifika programları için GMAT skoru zorunluluğunun olmaması ve başlangıç tarihlerinin esnek oluşu programın diğer avantajlarıdır.
Sertifika Programları Nedir
Daha kısa sürede ve daha ekonomik ve kabul alınması daha kolay olan yurtdışı sertifika programları uyguluma ağırlıklı olduğu için sizi iş dünyasına daha iyi hazırlar. Amerika'da Sertifika programları için 9 aylık kayıt olursanız bu sürenin sonunda yasal olarak 1 maaşlı çalışma iznine sahip olursunuz. Kariyer gelişiminiz için hem sertifika, hem iş tecrübesi hem de tamamen halledilmiş bir ingilizce ile ülkeye geri döndüğünüzde rakiplerinden daha farklı olacağınız kesin.

Sertifika ve Diploma Programları

Sertifika ve diplpma programları için farklı alan seçenekleri mevcuttur bu alanlar; Business Administration, Economics, Marketting, Public Relations, Information Technology, International Trade, Advertising, Web Marketting & E-commerce, Human Resources, Tourism and Hospitality management, Accounting & Financial Management, Project Management, Multimedia ve Computer Systems gibi alanlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder